Rugalmas Vállalkozás

Motiváció

A vállalkozás rugalmassága egy olyan mechanizmus, amely a versenyképesség növelését és az üzleti környezet változásaihoz való alkalmazkodást segíti elő. A rugalmasság bevezetése hozzásegít a munkaerő-piaci kereslet és kínálat nagyobb összhangjához, ezáltal növekvő eredményességet, valamint termelékenységet ígér.

Tovább olvasom »

Önvizsgálat

Időközönként érdemes minden vállalkozás vezetőjének önvizsgálatot tartani a vállalkozásra vonatkozóan. A legtöbb esetben ezt csak a termékek/szolgáltatásokra és pénzügyi mutatókra teszik meg rendszeresen. Érdemes azonban más területeket is megvizsgálni, különösen, ha fejlesztést tervez.

Tovább olvasom »

Kisokos

Az alábbiakban bemutatjuk Önnek, hogy milyen fajta rugalmasság lehetséges egy vállalkozás életében. A Rugalmassági kisokos négy területen - négy kérdésre adja meg a válaszokat Önnek.

Tovább olvasom »

Támogatás

Hogyan nézzük meg közösen, hogy az Ön vállalkozása mennyire rugalmas? Milyen rugalmas foglalkoztatási formákat használ vagy tervez bevezetni? Milyen céljai vannak a vállalkozásának? Hogyan illeszkedik bele a stratégiájába a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése? Mennyire lesz ez a folyamat hatékony a vállalkozása számára? Hogyan lesz ez mérhető és főként mennyibe kerül Önnek a projektben való részvétel és a jövőbeni lépések?

Tovább olvasom »

Jövő

Elkészült az "A" komponensben a cselekvési tervem most mit tegyek, hogyan tovább?

Tovább olvasom »